BLOG

IBIZA HAIRLIGHTS

>>Welk meisje vind het niet geweldig om mooie lichtjes in het haar te hebben? 

Geweldige lichtjes die je, doordat er een klein batterijdoosje aanzit, heel mooi in het kapsel kunt verwerken.  De IBIZA HAIRLIGHTS zijn verpakt in een mooi foto label waar een QR code op staat. Door deze code te scannen, krijg je een inspiratie filmpje te zien, hoe je de hairlights in het haar kunt verwerken.

De streng LED  lichtjes is 1 meter en ze worden geleverd incl. batterij.

Het voltage is 3V en ze zijn voorzien van het IBIZA HAIRLIGHT LOGO én het veiligheidskeurmerk CE.

DJ Dutchjeans jurk 

Bij DJ Dutchjeans houden ze van een urban, stoere look met een creatieve twist. De kleding is sterk genoeg om elk avontuur, groot of klein, met gemak te doorstaan.  

Deze mooie jurk van DJ Dutchjeans vinden de meiden geweldig. Ze kunnen er heerlijk in bewegen en het ziet er netjes en toch ook stoer en hip uit. Ook op school was de jurk een groot succes, de kinderen op school gaven de hele tijd complimenten aan de meiden. Hierdoor kwamen de meiden met een grote lach thuis. De jurk heeft de kleur navy blauw, geel en wit, met de tekst Magical erop. Het is gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan.

Deze jurk is echt een aanrader en een must have voor alle stoere meiden van nu!

Leopard boots en Bunnies schoenen

Ook de schoenen die de meiden aan hebben zijn geweldig. De leopard boots zien er stoer uit en lopen erg lekker. Deze boots zijn zwart van kleur met een leopard printje. Aan de zijkant van de laarsjes zit een rits, zodat ze snel aan en uit kunnen. Een echte must have!  

De Bunnies veterlaars is speciaal ontwikkelt voor kindjes die het lopen goed onder de knie hebben en zelfstandig rond stappen en rennen. Deze biker boots zijn zwart van kleur met opvallende bruine veters met panterprint. Aan de zijkant van de laarsjes zit een rits, zodat ze snel aan en uit kunnen. De laarsjes staan super stoer onder rokjes en jurkjes, maar ook bij een broek staan ze hartstikke leuk. Ze zijn onmisbaar in de gardarobe van jouw kleintje!

De laarsjes van Bunnies zien er niet alleen mooi uit, maar hij zit en loopt ook heel goed. Het is een goede schoen voor kindervoeten in de groei. Goede schoenen op jonge leeftijd verkleinen de kans op problemen met de voet op latere leeftijd. Nog een groot voordeel is dat de neus van deze boots niet snel slijten! 

De meiden hebben heerlijk gedanst, gerend en gelopen op deze schoenen en zijn er zeer tevreden over!