Sweatpants en hoodies voor meisjes

Hebben jullie meiden dat ook weleens, dat ze een lekkere luie dag hebben en dan het liefst lekker zittende kleding dragen? Een pyjama kan een beetje koud zijn zo richting de winter. Dan kan onder een dekentje liggen fijn zijn, maar een heerlijke sweatpants en hoodie ziet er veel leuker uit. Het zit lekker warm en met onze leuke collectie sweatpants en hoodies van Dutch Dream Denim zien de meiden er ook nog eens fashionable uit! 

Deze sweatpants en hoodies zijn ook erg makkelijk voor tijdens zwemlessen. Het is makkelijk en snel aan en uit te trekken en het zit heerlijk warm. En nog een plus punt, het ziet er super leuk uit! 

Dutch Dream Denim heeft samengewerkt met internationaal model Summer de Snoo. Summer laat zien hoe gaaf o.a. de truien en joggingsbroeken staan. 

Wat houd een hoodie nou eigenlijk in? Een hoodie is eigenlijk gewoon een sweater met een capuchon. Het zit comfortabel en ziet er stoer uit en is een echte must have voor de koude dagen!

Wat is een sweatpants nou eigenlijk? Een sweatpants is eigenlijk gewoon een joggingbroek. Hij zit comfortabel en ziet er stoer uit. Dit is ook echt een must have voor de koude dagen!

De sweatpants en hoodies kan je ook gewoon aan als je naar school gaat. Ze zitten heerlijk warm, wat erg fijn is in de winter en ze zien er fasionable uit. Je kan jezelf er goed in bewegen dus sporten is geen probleem. 

De hoodies zijn er in 4 verschillende kleuren: in de kleur beige, de kleur ecu, de kleur bruin en de kleur roze.

De sweatpants zijn er in 3 verschillende kleuren. De kleuren beige, de kleuren ecru en de kleuren bruin. 

Je kan de hoodies ook heel leuk dragen met een jeans! Zoals bijvoorbeeld de roze hoodie van Dutch Dream Denim en de grijze jeans van Dutch Dream Denim, zoals te zien is in de afbeelding hieronder!  

Ben je benieuwd naar de sweatpants en de hoodies? Neem dan snel een kijkje bij de Dutch Dream Denim collectie! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen