LEVERING EN VERZENDING

Levering en verzending

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Wanneer het artikel op voorraad is en ik uw betaling heb ontvangen word uw pakketje binnen 1-3 werkdagen bezorgd. Met uitzondering van:

  • Pre-orders.
  • Overige artikelen waarbij duidelijk een andere levertijd staat aangegeven.

Indien u een status op wilt vragen over uw order wil ik u vragen om eerst even bij het bestelde artikel te kijken of er een afwijkende levertijd staat vermeld. 

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten worden automatisch berekend en getoond bij uw winkelwagentje. Brievenbuspost is 3,95 per bestelling. De kosten hiervan zijn 5,75, dit is een aangetekende verzending. Bestellingen boven de 75,- worden gratis door mij verzonden binnen Nederland. De verzendkosten voor België zijn 7,50 per bestelling. Voor België geldt gratis verzending vanaf 75,-.

Pre Order

Wanneer u een Pre Order bij mij plaatst wordt de order pas verzonden wanneer deze compleet is. Er wordt dus tussendoor geen gedeeltelijke verzending gedaan van artikelen die wél op voorraad zijn. Dit geldt ook voor artikelen met een afwijkende levertijd. Een afwijkende levertijd staat altijd vermeld bij het artikel.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
U kunt uw bestelling, als deze eenmaal geplaatst is, niet meer annuleren. Is er toch iets misgegaan bij het bestellen? Neem dan contact met mij op en ik help u graag verder.
Winkelwagen