RUILEN EN RETOUR

Ruilen/Retour en Garantie

 Informatie rondom garantie & retour

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder naar keuze. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via rowena@kayfay.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met rowena@kayfay.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

(Download het Herroepingsformulier als PDF)  

Identiteit ondernemer

Kay & Fay meisjes Boutique
Johanna Naber-erf 140
3315 HD Dordrecht
info@kayfay.nl
06-14174800
KVK NUMMER: 61792489
BTW NUMMER: NL001555547B63

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

— Aan
Kay & Fay meisjes Boutique
Johanna Naber-erf 140
3315 HD Dordrecht
info@kayfay.nl
06-14174800

— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

 
 
 

— Besteld op (DD-MM-YYYY) :                                     — Bestelnummer :

    
 
 
 
 

—  Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

 
 
 

— Naam/Namen consument(en)

 
 
 

— Adres consument(en) :

 
 
 

— IBAN Rekeningnummer:

 
 
 

— Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 
 
 

— Datum(DD-MM-YYYY):

 
 
 

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.

Winkelwagen